Recent werk

Westlandkaas

Voor Westlandkaas heb ik vroeger gefreelanced. Bij drukte ondersteun ik Eefje Simons. Voor Old Amsterdam heb ik de nieuwe campagne vertaald naar POS materiaal voor diverse winkels in Nederland, België en Duitsland. Veelzijdig werk variërend van Social media posts /stories, instore displays, online banners, sales folders, advertorials en advertenties. Ook Maaslander kazen behoren tot de portfolio.
I.o.v. Stefanie Welten, Westlandkaas – Old Amsterdam
©september2021

Non-profit Stichting Voedselvangnet

Zo af en toe komen er vragen vanuit mijn netwerk vanuit de Non-profit sector. Hier doen wij graag aan mee. Zo meldde Wim Nieland van AevesBenefit zich bij mij met de vraag om een logo te ontwikkelen voor een -mede door hem – op te zetten stichting. Stichting Voedselvangnet heeft ten doel het inkopen en leveren van levensmiddelen op verzoek en ten behoeve institutionele organisaties zoals Voedselbanken Nederland, waarmee een overeenkomst is gesloten. Ook hebben wij de look and feel van de website mogen verzorgen.
I.o.v. Wim Nieland- AevesBenefit
©juni 2021

Lohmann & Rauscher

Net afgeleverd een 6-delige ansichtkaartenmailing die rayonmanagers naar hun klanten gaan sturen als hart onder de riem in deze bijzondere tijden. We mochten daarvoor dankbaar gebruik maken van de prachtige natuurfoto’s van Helmie Cornelissen, gipsverbandmeester van de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Tegelelijkertijd ontwikkelde wij een LinkedIn campagne om nieuwe producten te introduceren.

I.o.v. Louis Vijverberg, L&R
©maart 2021

PUUR makelaars Bussum

Voor PUUR makelaars Bussum hebben wij de campagne bedacht en uitgevoerd omtrend het 5-jarig bestaan van het kantoor. Tevens verzorgen wij de wekelijkse creatie en content op de verschillende sociale media.
Contact: Dennis de Boer

Clason Communicatie

Voor Marianne Clason mocht ik 18(!) jaar geleden haar huisstijl ontwerpen. Tegenwoordig dekt deze niet meer de lading. Via Social Media (LinkedIn) kregen wij weer contact en mag ik voor haar een nieuwe passende huisstijl + website maken! Super waardevol. …Work in progress.

I.o.v. Marianne Clason
©januari 2021

PUUR Makelaars Bussum

Onlangs maatwerk geleverd met SABMedia B.V. en Bas Wernsen voor onze klant PUUR* Makelaars Bussum, in opdracht van Dennis de Boer. Een glimmende gouden hand plakken op de buitenreclameborden om het 5-jarig bestaan van de vestiging in BUSSUM te promoten. Extra attentiewaarden gegarandeerd! Vanessa Kraan-Vermeer inspecteerde de voortgang.

I.o.v. Dennis de Boer
©november 2020

ELVY by Laura Vlasblom

Voor Elvy wordt er momenteel hard gewerkt aan het Lookbook!  Hierin staat het huidige assortiment leren riemen en tassen. We hebben hiervoor zwart lederen mappen aangeschaft en voorzien van het Elvy logo. Zo kunnen de mensen van Sales weer goed uitgerust op pad.

I.o.v. Laura Vlasblom
©september 2020

VNO NCW MIDDEN

Voor VNO NCW midden mogen wij ieder jaar de bijeenkomstengids vormgeven en opmaken. Door de Corona periode zijn die bijeenkomsten allerminst een zekerheid geworden. Vandaar dat wij nu een Corona-Proof mailing hebben ontwikkeld met een beknopte bijeenkomstenreeks. Opdracht was een opvallende mailing te maken. We hebben ‘Corona-proof-deuropeners’ laten maken in de VNO NCW midden kleuren voorzien van logo. Deze gaan we aan een uitgestanste duim/handkaart bevestigen en tezamen met een folder in een opvallende glimmende envelop versturen. Work in progress. Eind van de maand kunnen de leden de mailing in de bus verwachten..!

I.o.v. Marsha Krosendrink-Zoeteman, VNO NCW Midden
©augustus 2020